Verbeter, automatiseer en maximaliseer verkopen met GfK Etilize zoek oplossingen

 

Versla uw concurrentie door klanten te begeleiden bij het vinden en aanschaffen van uw producten

Waarom de GfK Etilize Product & Store Finder?

Maximaliseer verkopen

Door klanten te voorzien van een manier om snel en gemakkelijk het product te vinden die past bij hun behoeften, samen met opties als waar ze het product kunnen kopen en waar ze de beste deal kunnen vinden, garandeert dat ze uitsluitend voor uw producten winkelen, wat leidt tot hogere verkopen.

Verminder het aantal retouren

Effectief klanten begeleiden om het product te vinden waar ze naar op zoek zijn, inclusief details over hoe en waar het product kan worden gekocht, helpt het risico verminderen dat de consumenten verkeerde artikelen kopen.

Beperk klantenservice contacten

o Het geven van alle productinformatie die consumenten nodig hebben om een aankoopbeslissing te kunnen maken die verband houdt met productdetails of waar het product beschikbaar is voor aankoop, zal het aantal telefoontjes van consumenten naar de klantenservice beperken.

Automatiseer en bespaar tijd

Met GfK Etilize Product Finder en Store Finder regelen wij alle hosting, servicing en updates zodat die geen extra onderhoudsinspanning van uw kant vereisen. Wij automatiseren ook de toevoeging van nieuwe producten zodra die gelanceerd worden om de verkoop van nieuwere, bestverkochte SKU’s te maximaliseren.

Hoe GfK Etilize Product Finder

tot aankopen leidt

Verlies geen shoppers die uw site verlaten vanwege het ontbreken van productinformatie. Een Product Finder zal klanten helpen bij het vinden van de juiste producten.

Gecontroleerd zoeken

Gfk Etilize Product Finder kan worden ingezet op zowel uw website als uw channel partner websites, waar shoppers automatisch gestuurd worden naar het zoeken en winkelen voor uitsluitend uw producten.

Complexe producten, vereenvoudigde winkelervaring

Product Finder zorgt voor een eenvoudige shopping ervaring waardoor uw klanten het juiste product snel vinden. De mogelijkheid om te zoeken op kenmerk, trefwoord, categorie (en meer!) voorziet in een gebruiksvriendelijke ervaring voor de complexe, voorheen moeilijk te vinden, producten.

Responsief en aangepast ontwerp

Kies of maak een ontwerp en interface dat het beste past bij uw site. GfK Etilize ontwikkelt zowel de back-end infrastructuur als de front-end user interface die effectief werkt en schaalbaar kan zijn aan veranderende eisen

GfK Etilize Store Finder

houdt klanten merk gebonden

Vermijd mogelijke dalingen in sales als gevolg van vergelijking met concurrerende winkels door uw klanten de mogelijkheid te geven om snel te lokaliseren waar ze uw producten kunnen vinden, in de winkel en online.

Betrouwbaarheid

GfK’s geavanceerde technologie zal dagelijks prijsstelling en voorraad updaten, waardoor uw klanten informatie over real-time prijzen en beschikbare voorraad krijgen.

Responsief en aangepast ontwerp

Zoals bij onze Product Finder, bepaalt u de look en feel van de Store Finder. We kunnen de gebruikersinterface laten overeenkomen met die van uw bestaande website, terwijl u ervoor zorgt dat het ontwerp responsief is voor alle apparaten.

Meten van prestaties

Ontvang maandelijkse rapporten met de klikfrequenties voor elke online retailer en verbeter de gegevens die u over uw klanten heeft.

Het verbeteren van de klantenervaring en het verhogen van uw aankoop conversies is slechts een klik verwijderd!

Lees Meer

GfK Etilize not only offered a significant performance improvement over our previous Store Locater provider but their new, more intuitive UI also streamlined our pages, improving the user experience.

Chris Arbogast – Director of Sales and Marketing

[Nyko Technologies]


*Door het invulformulier in te vullen, abonneert u op de hoogte van GfK Etilize nieuws, inzichten en toekomstige gebeurtenissen. U kunt op elk moment uitschrijven door op de link uit te klikken onderaan onze e-mails.