Etilize biedt een product data catalogus exclusief voor D & H resellers

Etilize is er trots op dat het aan D&H Distributing Resellers en hun klanten een gespecialiseerde product datafeed kan aanbieden. Onze Spex Source productcatalogus levert accurate gestandaardiseerde data voor meer dan 250.000 producten en bestaat geheel uit D&H SKUs.

Spex Source e-Commerce product informatie en website content maakt een eenvoudige weergave en invoer mogelijk in bestaande web- en voorraad applicaties.

Spex Source is een aangepaste export van ons belangrijkste product Spex Plus en bevat alle features die Spex Plus biedt met inbegrip van parametrische zoekfuncties en side-by-side vergelijkingen. De gegevens kunnen worden geleverd hetzij via FTP download of dynamisch via webservices en biedt alle productinformatie die u nodig hebt om te beginnen met het online verkopen van D & H producten.

p

Pas uw Spex Source abonnement aan met de volgende add-on modules

R

Gedetailleerde Attributen add-on

R

Opties en Accessoires add-on

R

Up/Cross-Sell add-on

R

Rich Content en Digital Assets add-on

i

Prijs en beschikbaarheid worden rechtstreeks door D & H aangeleverd en moeten worden afgestemd met de Spex Source data feed in uw voorraad- of winkelwagensysteem. Spex Source is beschikbaar voor alle D & H Resellers die behoefte hebben aan accurate productinformatie en website product content. D & H klanten die behoefte hebben aan gegevens van de distributeurs in aanvulling op D & H, kunnen terecht op onze Spex Plus productpagina.

Wij bieden gratis demo-accounts voor 45-dagen samen met alle voorbeeldgegevens en documentatie die je nodig hebt om een proef integratie van Spex doen. Spex wordt verkocht op jaarabonnement basis en levert product data via bulk FTP download of via SaaS Web Services.

Voor aangepaste abonnement prijzen of voor meer informatie over Spex product data

Contact Etilize vandaag


*Door het invulformulier in te vullen, abonneert u op de hoogte van GfK Etilize nieuws, inzichten en toekomstige gebeurtenissen. U kunt op elk moment uitschrijven door op de link uit te klikken onderaan onze e-mails.