Empowering e-commerce sales

Wij bieden distributeurs product management diensten die kosten reduceren, verkopen doen stijgen en relaties tussen leverancier en dealer verbeteren

B2B e-commerce groeit razendsnel. GfK Etilize biedt turnkey e-commerce oplossingen voor distributeurs inclusief content aggregatie diensten en dealer en leverancier programma’s die helpen bij het versterken van uw klantennetwerk en bij het verhogen van verkopen door uw eigen e-commerce website en die van uw retail partners.

Snelle registratie van uw producten

Content nodig? Wij hebben er veel van! GfK Etilize heeft een wereldwijde catalogus van meer dan 20 miljoen producten, gestructureerd en geoptimaliseerd voor SEO, in 56 markten en in 30 talen. Hulp nodig met data-integratie? We helpen u graag! We bieden integratiediensten om u te helpen onze data in uw platform te krijgen met een korte doorlooptijd en minder rompslomp.

Daarnaast nemen we uw Distributor Product ID op om retail channel verkopen uw kant op te dirigeren.

h

Content creatie diensten

Het aggregeren van product data van de merken die u voert en het normaliseren en standaardiseren van die content is tijdrovend en kostbaar. Benut onze ervaring om de content op te bouwen die u nodig heeft, gebruikmakend van ons netwerk van duizenden leveranciers. De data is geoptimaliseerd voor SEO en gemapt naar uw taxonomie voor geautomatiseerde, dagelijkse syndicatie.

h

Verhoog verkopen en marges

Wij bieden diensten die u helpen uw relatie met leveranciers te versterken en meer verkopen  te genereren, waaronder: een product data management portaal om uw producten sneller in de markt te zetten, uitbreiding van distributie en drop ship partnerships, leverancier promotie mogelijkheden en het verminderen van product retouren.

U

Zoek- en merchandising oplossingen

Wij kunnen uw directe e-commerce inspanningen versterken met verbeterde zoekmogelijkheden en merchandising kansen creëren op basis van historische trends en gebruikersparameters om verkoopkansen te maximaliseren.

U

Case Study

Meer informatie over hoe onze productgegevens en eCommerce-oplossingen S. P. Richards en hun dealers in staat stellen om online verkopen te verbeteren.

D&H Distributing

Etilize biedt een Product Data Catalog exclusief voor D&H Resellers

Ingram Micro

Etilize biedt een Product Data Catalog exclusief voor Ingram Micro Resellers

Wat onze klanten zeggen

We work with thousands of suppliers, and getting their product content online with the highest possible quality and speed is a massive challenge, yet crucial to us and our resellers. GfK Etilize is very responsive to our needs and those of our clients, and they continue to over-deliver with high quality, optimized data and services to help us provide the best online experience possible. They have great expertise in our markets, and have been a tremendous, long-time partner.

[Ingram Micro Global Team]

Etilize is sinds 2007 een zeer goede partner geweest voor D&H. De content die zij aan ons verstrekken geeft ons de mogelijkheid om sneller nieuwe producten en leveranciers te introduceren. Onze klanten vinden hun robuuste en rijke content onderscheidend in het begrijpen van de karakteristieken en attributen van de producten die zij inkopen. Wij vonden de Etilize content een zeer kostenefficiënte oplossing voor ons e-commerce platform en ze blijven zich ontwikkelen om onze toenemende wensen te vervullen en ons te helpen met het versterken van de relatie met dealers en leveranciers. Wij raden het onze zakenpartners aldoor aan.

Jeff Davis – SVP Sales

[D&H Distributing]

GfK is flexible, knows our business and has strong processes for content quality and harmonization. Partnering with GfK is a more scalable solution for us than developing content in-house and helps us expand our assortment for our dealers and get to market with new product content faster than our competitors.

Paul Gatens – Vice President

[Ecommerce and Marketing Services at S.P. Richards]

CONTACT US


*Door het invulformulier in te vullen, abonneert u op de hoogte van GfK Etilize nieuws, inzichten en toekomstige gebeurtenissen. U kunt op elk moment uitschrijven door op de link uit te klikken onderaan onze e-mails.