Stijgende verkopen met Walmart & GfK Etilize

Vermelding van hoge kwaliteit, optimale product content op Walmart is nu gemakkelijk!

Walmart en GfK Etilize zijn een samenwerking aangegaan die het mogelijk maakt om uw producten veel eenvoudiger dan voorheen op Walmart.com te krijgen. Als een Content Service Provider (CSP) voor Walmart kunnen merken nu hun product data geautomatiseerd doorsturen via Gfk Etilize naar Walmart.com.

R

Geen mapping vereist! Dit is wat ons onderscheidt van andere aanbieders. We hebben een product taxonomie gemaakt die geoptimaliseerd is voor SEO, dus we zorgen automatisch voor de mapping en zorgen ervoor dat uw gegevens voldoen aan de eisen van Walmart.

R

U bepaalt welke producten te leveren en wij duwen de gegevens automatisch door naar Walmart. Zo makkelijk is het.

R

Syndicate uw content aan belangrijke partners wereldwijd. Zodra wij uw gegevens in bezit hebben, verzorgen we de syndicatie. Niet alleen naar Walmart.com maar ook naar ons grote netwerk van distributeurs en retailers.

Wij houden het proces eenvoudig!

R

Sign-up today!

Stuur ons uw content!

Publiceer uw content naar Walmart.com

Een turnkey oplossing

Als ‘s werelds grootste content provider kunnen wij u helpen met het verbeteren van uw e-commerce strategie die nog verder gaat dan Walmart.

Bespaar tijd

Door het ons toe te staan creatief te zijn en voor u de syndicatie te verzorgen

Maak kennis met de data vereisten

Maak kennis met de gegevens eisen van uw channel partners en distribueer uw content naar onze 70.000 e-commerce gebruikers

Verbeter uw content

Verbeter uw content met ongestructureerde, rich content elementen voor een grotere aantrekkingskracht van uw producten

Optimaliseer uw content in Google

Optimaliseer uw content in Google Search and Shopping resultaten via onze samenwerking met Google Manufacturing Center

Neem betere bedrijfsbeslissingen

Neem betere bedrijfsbeslissingen met onze analytics suite die rapporteert over de aantrekkelijkheid van uw producten in ons netwerk.

Over GfK Etilize

GfK Etilize is ‘s werelds grootste leverancier met een globale catalogus van 10 miljoen SKU’s in 30 talen, in 54 markten. We aggregeren product data van 20.000 + fabrikanten die dagelijks wordt gesyndiceerd naar 70.000 e-commerce gebruikers.


*Door het invulformulier in te vullen, abonneert u op de hoogte van GfK Etilize nieuws, inzichten en toekomstige gebeurtenissen. U kunt op elk moment uitschrijven door op de link uit te klikken onderaan onze e-mails.