Vereenvoudig uw online sales inspanningen

Uw one-stop shop voor product content creatie, management en syndicatie

Omdat de eisen van de e-commerce blijven groeien, worstelen merken om hun resellers te voorzien van up-to-date, geoptimaliseerde product data op een efficiënte en consistente wijze. GfK Etilize kan helpen!

De Content Lifecycle

1. Creëren

We vinden het leuk onze handen vuil te maken met product data! Wij kunnen uw content in elk formaat opnemen en het in in een voor SEO geschikt formaat (taxonomie) omzetten en daarna het mapping werk doen ten behoeve van het exporteren naar uw retailers in hun unieke template(s).

 

3. Verrijk

Verrijk uw data door rich, A+ content toe te voegen door middel van onze eenvoudig te gebruiken tools om uw consumenten meer te motiveren en de conversies te verhogen.

T

 

5. Snel de markt op

Wij distribueren uw nieuwe sku’s en elke update van bestaande sku’s automatisch via ons netwerk van duizenden retailers om uw verkoopkansen te maximaliseren.

P

 

2. Beheer

Beheer uw data in alle talen en formaten en maak er consistente, geoptimaliseerde product content van door middel van een gebruiksvriendelijk online tool. Dit omvat alle gestructureerde content en tevens uitgebreide content elementen zoals ongestructureerde data, fotogalerijen en video’s, allemaal in één systeem.

 

4. Review resultaten

Monitor trends en analyses die u helpen uw e-commerce strategieën aan te passen.  Wij bieden u product analytics in ons retailer netwerk tot op sku niveau.

Value Added Services

Wij kunnen u voor uw e-commerce site maatwerkoplossingen bieden die u verder helpen met zoekmachine optimalisatie en winkelwagen conversie, zoals:

 

R

Competitor Intelligence tools

 

R

Content ontwikkeling

 

R

Integratie

 

Waarom het wiel opnieuw uitvinden?

GfK Etilize heeft product-content, gereed voor online gebruik, met meer dan 70.000 merken. Ontdek hoeveel van uw producten we vandaag de dag al leveren aan uw retail partners.

Walmart

Walmart

Verkopen via walmart.com? We kunnen nu zorgen voor automatische syndicatie van uw content naar Walmart

Acer

Acer

Lees waarom een van de grootste fabrikanten van technologie op GfK Etilize vertrouwt als e-commerce partner

Wat onze klanten zeggen

Als toonaangevende leverancier van geavanceerde elektronica, hebben we zeer unieke behoeften in product content en e-commerce over de wereldwijde markten waarin we participeren. GfK heeft bewezen een waardevolle partner op lange termijn van ons te zijn door  onze behoeften en het veranderende landschap, te blijven begrijpen en door het leveren van oplossingen die onze initiatieven en groei ondersteunen.

Andrea Caletti – Head of Global Web Operations

[Acer]

GfK Etilize biedt Fujitsu een kritische oplossing om onze e-commerce te ondersteunen. Wij bieden alleen onze product gegevensbestanden bij hen aan en ze nemen het vanaf daar op en standaardiseren en optimaliseren de inhoud in een formaat dat onze belangrijkste channel partners kunnen gebruiken. Updates en productlanceringen zijn een eitje en het Etilize team is pro-actief bezig met de invoering van nieuwe manieren om ons te helpen onze online verkopen te maximaliseren.

Jonathan Waller – Senior Channel
Marketing Manager

[Fujitsu]

GfK Etilize was a great choice to help us better manage and syndicate our product content. They have existing relationships with many of our key retailer and distributor partners, and they make it easy to update and optimize our product content in the channel, including enhanced product content elements, all through an easy to use online portal.

Christy Stevenson – Director, Channel Marketing

[Brother]

CONTACT US


*Door het invulformulier in te vullen, abonneert u op de hoogte van GfK Etilize nieuws, inzichten en toekomstige gebeurtenissen. U kunt op elk moment uitschrijven door op de link uit te klikken onderaan onze e-mails.